Voor 23:00 besteld is vandaag verzonden

Ruilen & Retourneren

Helaas ben je niet helemaal tevreden met je bestelling, wat nu?Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code aangezien de verzender altijd verantwoordelijk is voor de zending.

Het retourneren van hygiënegoederen is helaas niet toegestaan. Ook is het niet mogelijk om gepersonaliseerde producten retour te sturen.

Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het Contactformulier

Team ikwilvoordeel.nl
Top Kwaliteit
Gratis Verzending
Beste Service
Tevredenheidsgarantie